Yhteistyö Valmet Automotiven kanssa

Lue alla Valmet Automotiven mediatiedote tuotekehitysyhteistyöstä kanssamme:

Valmet Automotive ja Truck Masters Finland tuotekehitysyhteistyöhön

Valmet Automotive ja vantaalainen Truck Masters Finland ovat allekirjoittaneet ajoneuvojen tuotekehitystä koskevan yhteistyösopimuksen. TruckMasters OX 2.4 4×4 pick-up –kevytkuorma-auto on ensimmäinen yritysten yhteistyössä kehittämä tuote. Jatkossa tavoitteena on useiden kevytkuorma-autojen tuotekehitys yhteistyössä.

Yhteistyösopimuksella Valmet Automotive tukee Truck Mastersia kevytkuorma-autoihin liittyvässä tuotekehitystyössä. Truck Mastersin tavoitteena on tuoda markkinoille useita yli 3500 kg:n kokonaismassan kevytkuorma-automalleja, jotka tarjoavat ominaisuuksia niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön.

Valmet Automotive on määrittänyt tänään julkistettuun TruckMasters OX-kevytkuorma-autoon simulointien ja testiradalla tehtyjen mittausten avulla muutoksia, joilla autoon on saavutettu entistä suurempi 3510 kg:n kokonaismassa.

– Vuosien kehitystyön jälkeen pääsemme nyt lanseeraamaan uuden tuotteemme. Olemme erittäin tyytyväisiä Valmet Automotiven kanssa solmittuun yhteistyösopimukseen, sillä näemme, että Valmet Automotive on paras mahdollinen kumppani kehittää nyt ja tulevaisuudessa premiumluokan kevyt kuorma-autoja, kertoo Truck Mastersin operatiivinen päällikkö Jenny Annan.

– Truck Masters -yhteistyössä suomalainen autoteollisuus hyötyy Valmet Automotiven kansainvälisen tason osaamisesta. Simulaatiotyökalujen avulla pystyimme nopeuttamaan tuotekehitystä ja testausta merkittävästi. kertoo Valmet Automotiven suunnittelupalvelujen myyntipäällikkö Antti Peräsuo.

Valmet Automotive ja Truck Masters jatkavat yhteistyötä myös Truck Mastersin tulevien kevytkuorma-automallien tuotekehityksessä.

Lisätietoja:

Suunnittelupalvelujen myyntipäällikkö Antti Peräsuo

puh. 041 580 8038

sähköposti: antti.perasuo(at)valmet-automotive.com

Valmet Automotive tuottaa suunnittelu- ja valmistuspalveluja, avoautojen kattojärjestelmiä sekä konsulttipalveluja. Erikoisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot, sähköiset ajoneuvot ja avoautot. Palveluksessamme on yli 5000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

www.valmet-automotive.com ja www.facebook.com/ValmetAutomotive