MOTONET TYÖKALUKIERTUE JA ARVONTA

Olemme mukana Motonet työkalukiertueella!

Tervetuloa lähimpään Motonettiisi tutustumaan viisipaikkaiseen TruckMasters OX kevytkuorma-autoomme.

Kiertueen jälkeen arvotaan myös yksi TruckMasters OX ajoneuvo!

Osallistut arvontaan, kun ostat Työkalukiertueen aikana (26.4.–15.6.) Motonet-tavaratalosta tai -verkkokaupasta tuotteen työkalut/rakentaminen ja remontointi-, Kärcher-, Weber-, Ryobi tai Fiskars-tuoteryhmistä. Osallistuminen edellyttää Motonetin kanta-asiakkaaksi tunnistautumista.

Alla kiertueaikataulu ja arvonnan säännöt:

Autokaupan kevätpäivät-tapahtumamme vuoksi emme osallistu 4.5. Lahden kiertueelle.

Arvonnan säännöt

KILPAILUSÄÄNNÖT MOTONETIN TYÖKALUKAMPANJAN PALKINTOJEN ARVONTAAN

1. Järjestäjä
Motonet Oy, Pläkkisepänkatu 2, 20320 Turku (jäljempänä järjestäjä).

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet Motonetin kanta-asiakkaat, pois lukien järjestäjän työntekijät sekä heidän perheenjäsenensä.

3. Kampanja-aika
Kampanja-aika on 26.4.–15.6.2019, minkä jälkeen tehtyjä ostoja ei huomioida arvonnassa.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Motonetin kanta-asiakkaat, jotka ostavat tuotteen kampanja-aikana 26.4.–15.6.2019 työkalut, rakentaminen ja remontointi, Kärcher-, Weber-, Ryobi- tai Fiskars-tuoteryhmistä, osallistuvat pääpalkinnon arvontaan. Osallistuminen edellyttää kassalla tai ennen verkkokaupassa maksamista tunnistautumista kanta-asiakasjärjestelmään. Ostostapahtumasta ei tarvitse säilyttää kuittia.

5. Palkinnot ja niiden arvonta
Järjestäjä arpoo osallistujien kesken pääpalkintona Truckmasters OX -kevytkuorma-auton. Palkinnon arvo on noin 49 000 €. Järjestäjä maksaa arpajaisverot. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen lunastamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Voittajan on oltava täysi-ikäinen Suomessa asuva henkilö. Mikäli voittaja ei vastaanota voittoa, suoritetaan uusi arvonta. Pääpalkinto arvotaan 18.6.2019 Turussa. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Noudatettavan lain puitteissa palkinnon voittaja on vastuussa aiheutuneesta tapaturmasta ja vahingosta tai vaateesta, joka aiheutuu osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnoksi saadun tuotteen virheellisestä käytöstä.

6. Palkintojen luovutus & julkisuus
Voittajien nimet ilmoitetaan kampanjasivustolla. Lisäksi voittajat saavat ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon tiedon palkinnon voittamisesta. Voittajien nimi voidaan julkaista myös järjestäjän muissa sähköisissä palveluissa. Osallistujat vastaavat itse antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta. Mikäli voittoilmoitus palautuu/palkinto palautetaan virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tämä johtaa hylkäämiseen.

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa järjestäjän, kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

8. Järjestäjän oikeudet
Sovellettavan lain sallimissa rajoissa Järjestäjä varaa itselleen oikeuden käyttää voittajan ääntä, kuvaa, nimeä ja muita vastaavia mainonnassa, tiedottamisessa, markkinointimateriaaleissa ilman ylimääräistä korvausta tai ennakkovaroitusta voittajalle. Osallistuessaan kilpailuun jokainen hyväksyy nämä ehdot.

9. Arpajaisvero / vaihto
Järjestäjä sitoutuu huolehtimaan lakisääteisestä arpajaisverosta näissä virallisissa säännöissä luetellusta palkinnoista. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.
10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

 

https://www.motonet.fi/fi/sivut/tyokalukiertue